Avís Legal

Aquest lloc web i el domini www.gestio.com/portal corresponen a MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL, amb domicili al carrer Provença, 238, 1-2, 08008, Barcelona, telèfon 934 530 809 i amb correu electrònic  mgtgestio@mgtgestio.com

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, la qual cosa implica que l’utilitzarà d’acord amb el present avís legal i les Condicions Particulars de certs serveis, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums. MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL es reserva dret a modificar el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Aquest lloc web i els continguts inclosos en aquest (articles, textos, imatges, software, etc.) estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel·lectual. Els drets corresponen a MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL o a tercers amb els quals ha acordat la seva utilització. MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL presenta els continguts que figuren en aquest lloc web amb les finalitats d’informar i fer publicitat de les seves activitats i productes editorials. Per tant, es prohibeix expressament la seva reproducció, còpia, modificació, distribució o transformació per a altres finalitats sense l’expressa autorització per escrit d’MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL. MGT Gestió i Consultoria, SL es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT

Tot i els esforços per dur a terme la seva exactitud i actualització, la informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta. Conseqüentment, MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització. MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL no tindrà cap obligació davant els usuaris que sol·licitin serveis fins que aquests no rebin la confirmació expressa d’haver estat acceptada la seva sol·licitud. MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL es regiran per la legislació espanyola. Per conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i MGT Gestió i Consultoria de Barcelona, SL, ambdós se sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, renunciant a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

Consulti’ns

934 530 809

Sol·licitar informació

Segueixi'ns:

Asseguradores

AllianzFIATC DKVAIG
Allianz Global AssitanceAXA