Qui som

MGT gestó i consultoria

Més de 50 anys de gestió, al servei de particulars, autònoms i empreses.

A MGT GESTIÓ I CONSULTORIA comptem amb una llarga trajectòria professional dedicada a la gestió d’assegurances, l’assessoria fiscal i comptable i la consultoria d’empresa.

MGT és una empresa familiar amb dos generacions d’història i experiència. Va començar la seva activitat a Barcelona, al sector de les assegurances. El creixement de l’empresa i de la seva cartera van propiciar la seva ampliació i la diversificació dels serveis professionals que MGT presta als seus clients, dins l’’area de l’assessoria fiscal i la consultoria d’empreses.

D’aquesta manera, ja portem més de mig segle aconsellant als nostres clients, entre els quals es troben particulars i empreses, sobre la seva protecció financera, patrimonial i personal.

  • En Assegurances, MGT està acreditada com a Correduria d’Assegurances.
  • Com a consultoria de gestió per a empreses, oferim un servei altament professionalitzat, orientat cap a l’àrea econòmica i financera, gerencial i d’organització.
  • Oferim els nostres serveis d’assessoria fiscal, comptable i administrativa a empreses, professionals i particulars, a mida i de forma personalitzada, segons els requeriments de cada client.

Equip i valors

Formem un equip de professionals qualificat i multidisciplinari, amb una àmplia experiència prèvia en cada àrea, dedicat a protegir els interessos dels nostres clients, en cada circumstància de la seva vida personal i de la seva evolució professional.

Els nostres valors d’empresa són el bagatge més preuat. Mantenir-los al llarg de tants anys ens ha permès guanyar la confiança de moltes persones i empreses, fidelitzar als nostres clients i seguir creixent.

Els nostres valors

  • Agilitat i Rapidesa en la comunicació amb el client i la gestió de la nostra feina.
  • Compromís i Confiança en la relació amb cada un dels nostres clients.
  • Experiència i Professionalitat en cada un dels membres del nostre equip.
  • Rigor i Transparència en cada projecte o assumpte que abordem.

Consulti’ns

934 530 809

Sol·licitar informació

Segueixi'ns:

Asseguradores

AllianzFIATC DKVAIG
Allianz Global AssitanceAXA